top of page

OVER ONS

Verbeek Graveer Techniek is een echt familiebedrijf, gerund door Gilbert en Anita Verbeek.

Inmiddels zijn we al meer dan 40 jaar actief in de fijnmechanische industrie, en altijd gedreven door de vernieuwingen in de techniek en de bijbehorende vooruitgang.

Met voornamelijk zakelijke opdrachtgevers, kunnen ook alle particulieren uitstekend bij ons terecht. Wil je iets moois laten graveren, dan ben je bij Verbeek Graveer Techniek aan het juiste adres!

ONS VERHAAL


Ruim 25 jaar geleden was graveren via een computer nog erg simplistisch en was er weinig mogelijk. Graveermachines aansturen en programmeren ging via enkele regels code invoeren terwijl er al jarenlang CNC-machines werden aangestuurd met veel modernere software. Ervan overtuigd dat het beter kon, ging ik (Gilbert Verbeek) op zoek naar een bedrijf die nu juist hadden geïnvesteerd in de software om deze machines aan te sturen. En die vond ik! Het zien van deze software opende mijn ogen en ik zag de onbegrensde mogelijkheden voor de Sign industrie en het foto graveren. Ik besloot een machine te kopen met de bijbehorende software. Gedreven door passie en vernieuwing is daar ons bedrijf begonnen.


Ja, en dan klanten vinden. Dat was een uitdaging… In een plaatselijk krantje kon je een bekendmaking plaatsen met wat uitleg wat we konden. Het eerste jaar was het echt zoeken en we kregen langzaam aan de eerste opdrachten; wat een prachtig gevoel was dat. Steeds meer bedrijven en particulieren wisten ons te vinden en zo werden we steeds groter.


We zijn altijd blijven investeren in nieuwere machines en software om bij te blijven, echt geweldig dat het risico dat je moet nemen bijna altijd goed uitpakt. Het begon met mechanisch graveren, daarbij gebruik je een frees die materiaal verspaand en zo een gravure maakt. Later deed de lasertechniek zijn intrede en we zijn daar in mee gegaan. Inmiddels zijn er diverse soorten lasers beschikbaar met ieder zijn eigen toepassingsgebied. De techniek verbetert en verandert continue. Het is erg mooi om steeds die verschuiving te zien en mee te maken. We blijven gedreven en up-to-date met beschikbare middelen.


Inmiddels zijn we goed vertegenwoordigt door heel Nederland en België en we blijven ons met net zo veel plezier en passie inzitten als in de begindagen! We helpen iedereen graag met onze kennis, advies en vakmanschap.”

Gilbert en Anita Verbeek
 

bottom of page